El 9 d’octubre

Animació lectora

Descripció

Dilluns que ve 7 d’octubre, la Biblioteca Infantil s’avança als actes de celebració del Dia de la Comunitat Valenciana amb una animació lectora en la qual les i els participants podran conéixer la història de la celebració d’aquesta jornada tan especial i important per a la història de la Comunitat.

Així, amb una lectura en veu alta a partir de les 18 hores, es desgranarà el conte “El 9 d’octubre” de Vicent Sanhermelando Bellver de l’editorial Tandem, on s’explica la vida i història de Jaume I.

Després de la lectura, es dedicaran uns minuts per a parlar sobre el conte i tot el relacionat amb la festa, com a activitat d’expressió oral i comprensió lectora.

Per a finalitzar l’activitat es realitzarà un xicotet taller creatiu en el qual els participants pintaran dibuixos del conte “L’oroneta i el Rei”, recortable amb les vestimentes dels bàndols moros i cristians i podran conéixer, a més, les receptes típiques valencianes com l’orxata o la tradició de la mocadorà, creant a més la seua pròpia corona de Rei o Reina.