LA JAULA DE GRILLOS

SAGA PRODUCCIONES

6.00 € COMPRAR
|

Descripció

 

La tranquil·la vida d’Alvin i César, una parella homosexual amos d’un cabaret, es veu alterada davant les imminents noces de Josean, el fill de César, amb la filla d’un senador ultraconservador. El polític, que desitja promocionar els valors tradicionals de la vida familiar, decideix visitar a la família del nuvi, sense saber amb què es trobarà. 

Dues hores d’espectacle conduïdes per José Saiz; director i actor que encarna al mestre de cerimònies, qui dóna pas i sentit a l’autèntic protagonista del xou, el cabaret.

Però no un cabaret qualsevol, no. El cabaret més eixelebrat. Nombres de drag queen i transformismo agrupats en diferents estils, coreografiados per Lina Martínez.

Claqué, disco, salsa… Serveixen com a fil argumental d’una comèdia cuidada fins al més mínim detall, amb un magistral Alberto Vázquez al capdavant d’un elenc d’actors i cos de ball. Coreografies i veus en directe. Cançons versionadas al castellà per a submergir-te de ple en el meravellós món del cabaret. Entra en la Gàbia i crida… #YoSoyFelizEnLaJaula.

No et penediràs!

 

6.00 € COMPRAR