La Penya El Coet celebra el XXV Aniversari amb una exposició i diferents activitats a la Casa de Cultura

Exposicions

Descripció

1995-2020. Just l’any que va començar la pandèmia, la Penya El Coet de Burjassot, presidida per Quique Coll, anava a celebrar el seu 25 Aniversari però, aquesta celebració es va haver de posposar a causa de la situació sanitària. Després de dos anys d’espera, la Penya celebrarà aquesta efemèride tan important, de l’11 al 20 de maig, amb una exposició i amb diferents activitats que tindran lloc a la Casa de Cultura.

De l’11 al 20 de maig, tota la ciutadania de Burjassot està convidada a passar per la Casa de Cultura per a contemplar la mostra “Fem tradició” en la qual s’exposaran els vestits de la penya, caixes de coets i un llarg etcètera d’elements que caracteritzen als components de El Coet. La mostra s’inaugurarà el dimecres 11 de maig, a les 19.00 hores.

El divendres 13 de maig, a les 19.30 hores, la Casa de Cultura serà també l’escenari de la primera xarrada programada per la Penya en la qual Pedro Jiménez Catillo serà el ponent i parlarà sobre “La pujà de Sant Roc”. Un dia més tard, el dissabte 14 de maig, tindrà lloc el curs certificat de RGCRE, impartit per FVAAC, i se celebrarà a la Casa de Cultura a partir de les 08.00 hores.

Juan García Estellés serà el ponent de la segona xarrada d’aquestes jornades culturals i que, en aquest cas, i com no podia ser d’una altra manera, tindrà la pólvora i la pirotècnica com a protagonistes. S’impartirà el dimecres 18 de maig a partir de les 19.30 hores, a la Casa de Cultura, sota el títol “Pirotècnia, tradició i cultura”.

Aquests dies culturals de la Penya El Coet de Burjassot finalitzaran el 20 de maig amb la clausura de l’exposició.