Presentació del llibre “Tiempo de carretera” de Ramón Parreño

Edit. Ole Libros

Gratuït

Descripció

Carreras, motos, música, quilòmetres, gasolina, cervesa, amistat, paisatges, asfalt, aventures, amor, intriga, persecucions, maldat, humor i fracassos de tots els colors es donaran cita en aquest dia amb el llibre… Temps de Carretera.

L’acte començarà a les 19:30h aproximadament amb una xicoteta entrevista a Sergio Ombuena, autor del pròleg de la novel·la, Continuarà amb una entrevista a l’autor de la novel·la Temps de Carretera, Ramón Parreño Moreno, que realitzarà, Yolanda Barambio i Antonio Alcolea, editors de Olelibros. Seguirà un temps de preguntes, i signatura d’exemplars.

SINOPSI:

Què pot passar quan un hatajo de pardillos, sense venir al cas, s’uneix a la teua expedició a la Illa de Man? Comprova-ho en les carns de Julito, un reporter de Motociclisme. I si, damunt, et persegueix la policia, un mafiós psicópata i dos pobres homes? Només ho sabràs llegint aquest llibre.

Dues trames paral·leles, ambientades en els bojos vuitanta, es van perseguint en aquesta novel·la motera i macarra que aconseguirà fer-te riure, plorar i, sobretot, divertir-te.

Si sempre has volgut visitar la Illa de Man aquest és el teu llibre, comença l’aventura.

Gratuït