SEU-TE

CIRC AL CARRER: ACROBACIA MÍNIMA

GRATUÏT
|

Descripció

Un espectacle de circ de carrer amb materials poc comuns en aquest tipus d’espectacles, perquè és molt participatiu.  A l’aire lliure, en un entorn tan poc comú per a aquest tipus d’esdeveniments com és l’antic mercat.

Seu-et! és un espectacle de circ especialment construït per a divertir a adults i a xiquets. És una aposta clara per la innovació i l’ús de nous llenguatges de creació artística. L’acrobàcia i els equilibris són les disciplines que podem trobar en l’escenari, generant moments de tensió i concentració en l’espectador.

 

Seu-et! és una invitació a participar, col·laborar i sobretot jugar, mostrant una nova forma de relació entre l’artista i l’espectador. El públic deixa de ser un mer espectador i passa a formar part del xou amb l’objectiu comú d’acompanyar l’espectacle fins al final.

D’altra banda, aquest és un espectacle d’investigació d’objectes quotidians. Amb una taula, set cadires, 14,76m de corda i un càntir, es creen des d’estructures en aparença insostenibles fins a equilibris inesperats.

L’essència de la tradició està molt present gràcies a objectes, cançons, vestuari… que faran al públic sentir-se més pròxim i participatiu.

GRATUÏT