VOLAT. COMPANYIA PEPA CASES

DANSA TEATRE

GRATUÏT
|
VOLAT. COMPAÑÍA PEPA CASES
VOLAT. COMPAÑÍA PEPA CASES

Descripció

En VOLAT una ballarina ens transporta, del costat més artificial i inconscient a la més senzilla i tendra per a trobar la felicitat amb el record de la innocència de la infància, entre la dansa i la poesia, entre l’animal i l’humà, entre el que ens aprisiona i el merament necessari.

Un crit a la llibertat, una invitació a la reflexió i un impuls a la cerca de l’essencial des de l’univers artístic de la polifacètica Pepa Cases.

PROPOSTA ARTÍSTICA

Vivim en una societat on l’aparença és el més important, on eres el que tens o el que aparentes tenir o ser.

Ens vam mostrar com volem ser però quasi mai com som. Açò ens fa pensar en la idea de tornar a l’essència, del senzill, del fràgil, de l’únicament necessari. En el carrer podem observar milions de persones i jutjar-les segons la seua indumentària i el seu estil de vida però, necessitem tant per a ser felices?

Creem amb la base d’un treball encaminat a la cerca de l’essencial, on menys és més i on para açò, la ballarina es animaliza a l’inici i s’humanitza al final d’aquesta història fent-nos partícips de la seua “obrir els ulls” del seu “adonar-se” que la felicitat ens la aporta la llibertat i mai les coses materials.

Estem acostumats a aparentar, a anar plens d’abillaments incòmodes, d’artificis, de càrregues socials immenses, a portar una vida superficial que ens obstaculitza a la llibertat de moviment i ens tanca en una gàbia, a voltes invisible però sempre real. Però la vida sempre et brinda l’oportunitat d’adonar-te i de cercar la llibertat tornant a l’essència de les coses.

Un espectacle de dansa-teatre de carrer per a tots els públics on es pot veure clarament el decrecendo d’aquesta necessitat vital de cerca de l’essència d’una manera poètica per a reflexionar sobre les necessitats, les aparences i la felicitat real de l’ésser humà.

GRATUÏT