Curs intensiu de monitor de temps lliure a l’estiu: (MAT)

Matrícula a partir del 15 de maig

196,25€*
|
Tancat
Tancat
Curso de Animador Juvenil Casa de Cultura de Burjassot

Objectius generals

  • Formar a monitors del temps Lliure capacitats per a respondre a les necessitats, reptes i projectes de futur que la joventut té plantejats.
  • Proporcionar a les entitats públiques i privades persones expertes en el desenvolupament de les activitats en el temps Lliure.
  • Potenciar la recerca i l’estudi en el camp de l’Oci i el Temps Lliure.
  • Propiciar l’associacionisme juvenil en el municipi de Burjassot.
  • Programar i realitzar tot tipus d’activitats que contribuïsquen a millorar la qualitat de vida dels joves.
  • Enfortir la relació i el suport amb el teixit social i associatiu en l’àmbit municipal i comarcal.
  • Dinamitzar el moviment juvenil, partint d’uns continguts pedagògics, basats en una transmissió de valors que fomenten el sentit crític dels joves amb el seu entorn.

Anima’t, única escola d’animació municipal i pública, inclou en els seus estatuts les seues finalitats i objectius. L’Escola de Monitors i Animadors Anima’t, homologada per l’IVAJ, continua formant als joves del Municipi com a Monitors Activitats Temps Lliure Juvenil. D’aquesta forma es contribueix a la formació dels nostres veïns i els fa partícips de forma activa en la vida diària del municipi en formar part de les diferents activitats d’Animació Sociocultural desenvolupades per l’IMCJB. La seua formació i posteriors pràctiques fan d’aquests alumnes persones preparades per a poder treballar en els diferents àmbits que abasta el Temps Lliure a més de formar-los en valors.

Anima’t és l’escola on els joves poden realitzar el curs de Monitor de Temps Lliure Infantil i Juvenil. Aquest curs homologat garanteix als joves que l’obtenció d’aquests títols els faculte per a poder treballar en aquests camps. Aquesta escola va nàixer amb l’objectiu que els joves de Burjassot puguen realitzar aquests estudis prop de la seua casa. A poc a poc els alumnes d’Anima’t han anat col·laborant en diferents projectes del IMCJB però també han treballat amb entitats com a centres educatius o falles, fent-ho principalment amb xiquets i joves.

 

Programa

Mòduls: MF1866_2: Activitats d’educació en el temps lliure infantil i juvenil. (60 hores) MF1867_2: Processos grupales i educatius en el temps lliure infantil i juvenil. (30 hores) MF1868_2: Tècniques i recursos d’animació en activitats de temps lliure. (60 hores) MP0270: Mòdul de pràctiques professionals no laborals de Dinamització d’activitats de temps lliure educatiu infantil i juvenil (160 hores).

Disseny Curricular MAT Anima’t actualitzat