Funky i Hip-Hop

De 8 a 12 anys

132,50€
Tancat

Objectius generals

  • Ballar divertint-se. El primer objectiu és que els alumnes coneguen els diferents estils de dansa proposats en el taller a través de la pràctica i la diversió.
  • Aprendre què és una classe de ball. El segon objectiu és que els alumnes sàpien com cal estar i com cal comportar-se en una classe de ball. És a dir, saber quina actitud han d’adoptar en una classe que, en definitiva, és molt dinàmica i on es requereix de la seua participació activa i contínua.
  • Prendre consciència corporal. A través del moviment, dels exercicis d’escalfament i de les combinacions coreogràfiques, els alumnes coneixeran com és el seu cos, quins músculs es posen en funcionament quan ballen, com ha de ser la col·locació del cos en cada moviment, etc. Una vegada interioritzada aqueixa consciència corporal, es podrà treballar la coordinació de cadascun dels passos que involucren totes, o quasi totes, les parts del cos.
  • Realitzar exercici físic. La dansa requereix del moviment àgil del cos que únicament s’aconsegueix quan aquest està preparat i exercitat per a açò. Per aquesta raó, en la classe s’introdueixen combinacions d’exercicis aeròbics i anaeròbics, per a augmentar el fons físic i resistència corporal.
  • Exercitar la memòria. La part de la classe dedicada a la coreografia requereix tant d’esforç físic com d’esforç mental, en el sentit de practicar una vegada i una altra, així com de recordar els passos que es van muntant i unint. Per açò, els alumnes engeguen la seua memòria per a, classe rere classe, recordar la coreografia.
  • Deixar volar la imaginació. Perquè els alumnes se senten partícips i, sobretot, protagonistes en les seues classes, es dissenyen activitats en la qual cadascun d’ells coreografia el pas/moviment que desitja per a després unir tots i fer una creació seua, en la qual la intervenció del professor se cenyeix a quadrar en música la coreografia final.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Les classes d’hora i mitja s’estructuraran de la següent forma*:

  • Els primers 45 minuts, es dedicaran als exercicis d’escalfament, coordinació, fons físic i resistència, presa de consciència corporal i creativitat.
  • Els 30 minuts següents, es dedicaran a aprendre i practicar la coreografia que el professor crea per als alumnes, tenint en compte els seus coneixements sobre dansa i el nivell de dificultat. En aquesta segona part de la classe es desenvolupa, sobretot, la rapidesa mental i memòria.
  • Els 15 minuts últims, es dedicaran al massatge-relaxació. En aquesta última part, els alumnes es posen per parelles per a realitzar-se un massatge corporal que relaxe les parts del cos involucrades durant la classe.

*La durada de cadascuna de les parts és estimada, i depenent del dia i de les necessitats/demandes dels alumnes, poden variar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

132,50€