Meditació

A partir de 16 anys

132,50€
|
Tancat
Tancat
Tancat
Tancat
Tancat
Tancat
Tancat

Objectius generals

Curs de meditació obert a totes les persones amb interés a començar la pràctica d’aquesta tècnica. És un curs teòric-pràctic, introducció en les condicions bàsiques per a començar i progressar a través de diferents tècniques de concentració.

Cada sessió consisteix d’una preparació física i teòrica: la postura asseguda correcta – asana; les tècniques de pratyahara – control dels sentits, distraient-los dels objectes de la percepció sensorial; dharana – la pràctica de concentració, dhyana – la meditació.

Programa

Les tècniques de concentració: Antar Mouna (Silenci Interior) I, II i III; Tècniques de Concentració en el procés respiratori; Tratak (fixació de la mirada interior i exterior); Om, la vibracion universal. Teoria i pràctica d’altres tècniques que completen meditació: · Yamas i Niyamas, conceptes bàsics; Pranayama, Mudras, Bandhas; Què és la meditació? Per què meditem? Efectes de la meditació; Anatomia subtil de l’home: Pancha Koshas, cinc cossos energètics; Chakras i Nadis, centres i canals energètics; Naturalesa de la ment; Els obstacles en la meditació: Vrittis, Kleshas.

Poden practicar totes les persones interessades, sense diferència de l’edat i sense preparació prèvia, també els que practiquen ioga en altres llocs i estan interessats a aprofundir la meditació.

132,50€