El cinema torna al Tívoli amb fortes mesures de prevenció enfront de la COVID-19

Descripció

 

Després d’un estiu en què la Terrassa d’Estiu de Burjassot ha funcionat a l’Auditori de la Casa de Cultura amb normalitat, encara que atenent estrictament el protocol sanitari establit, la programació cinematogràfica del municipi tornarà al Centre Cultural Tívoli l’últim cap de setmana de setembre, seguint igualment la normativa sanitària de prevenció enfront de la COVID-19.

Així, amb l’aforament de la sala limitat al 75%, tal com marca la normativa, l’ús de la mascareta serà obligatori en tot moment a l’interior de la sala i durant el transcurs de la pel·lícula. Igualment, es continuarà fomentant la compra en línia per a evitar les cues i el contacte físic en la taquilla i, com ja era habitual, en la taquilla es fomentarà el pagament amb targeta de crèdit i TPV per a evitar el contacte físic amb monedes o bitllets.

El sistema informàtic de venda d’entrades estarà adaptat de manera que, quan un grup de convivents compren un nombre determinat d’entrades, es bloquejaran dues butaques tant a esquerra com dreta, de manera que d’aqueixa forma es garantirà la distància respecte a altres grups de persones. L’aforament, així i tot, vindrà també determinat pel bloqueig automàtic de butaques, podent ser inferior al 75% però mai superior al permés per la normativa actual. Així mateix, hi haurà dispensadors de gel hidroalcohòlic en la taquilla, en l’entrada al vestíbul i en el primer pis abans d’entrar a la sala. Igualment, hi haurà cartells informatius en punts estratègics i, abans de cada projecció, es passarà un vídeo institucional que recordarà les mesures sanitàries de prevenció.

Quant a la programació, el cinema Tívoli reobrirà les seues portes a les millors estrenes amb la pel·lícula Pinocho, que es projectarà el divendres 25 i el dissabte 26, a les 22:30h i el diumenge 27, a les 19:30h. L’adaptació de la clàssica història del ninot de fusta que desitja ser un xiquet de carn i os té com a protagonista a Roberto Benigni, en el paper de Geppetto i a Matteo *Garrone en la direcció.

El primer cap de setmana d’octubre, del 2 al 4, el cinema Tívoli albergarà les projeccions de “Greenland: el último refugio” i “Padre no hay más que uno 2”, que es projectarà en reposició.