Juny 2019 – Activitats Biblioteca

5 de juny, DIA MUNDIAL DEL MEDI AMBIENT

Actividades
Biblioteca-Infantil-reciclaje

Descripció

La regla de les tres erres (3-R) o millor coneguda com les tres erres de la ecologia, internacionalment es reconeix la terminologia de les Tres Erres o “3 –R” referint-se a les tres accions: REDUIR, REUTILITZAR, RECICLAR. Cadascuna d’elles té el seu degut significat.

Amb l’objectiu de motivar a les persones perquè es convertisquen en agents actius del desenvolupament sustentable i equitatiu; promoure el paper fonamental de les comunitats en el canvi d’actitud cap a temes ambientals, i fomentar la cooperació perquè el medi ambient siga sostenible, l’Assemblea General de les Nacions Unides, en la seua Resolució 2994 (XXVII) del 15 de desembre de 1972, va designar el 5 de juny Dia Mundial del Medi Ambient, per a sensibilitzar a l’opinió pública respecte de la necessitat de preservar i millorar el medi ambient.

Nosaltres, des de la Biblioteca, també volem aportar el nostre granet d’arena i, durant tot el mes de juny, anirem pensant en un món millor i el pintarem, el comptarem, el recitarem i el cantarem a la Biblioteca Infantil per als nostres usuaris.

Actividades