Les guanyadores del concurs en xarxes sobre Blasco Ibáñez reben el seu lot de llibres a la Biblioteca Municipal

Biblioteca

Descripció

La Biblioteca d’Adults ha sigut l’escenari per al lliurament de dos interessants lots de llibres a les dues dones que han resultat guanyadores en el Concurs que, fa unes setmanes, la Biblioteca Municipal d’Adults llançava per a celebrar, a través de les xarxes socials, el 154 aniversari del naixement de l’escriptor Vicente Blasco Ibáñez.

Amb 45 interaccions en Instagram i 39 en Facebook, Teresa Jordá (IG) i Enri Muñoz de Lluna han sigut les guanyadores per comentar, en les xarxes de l’àrea municipal de cultura, el títol d’alguna de les obres literàries del reconegut escriptor i polític, amb fort arrelament a Burjassot. Ambdues s’han emportat a casa, entregat pels regidors responsables de l’àrea de Cultura, un lot de llibres compost per “Los testamentos”, de Margaret Atwood; “Terra alta”, de Javier Sierra; “Una mar violeta oscuro”, d’Ayanta Barilli i “La prodigiosa història de Vicente Blasco Ibáñez”, una biografia de Joan F. Mira.

Amb aquest concurs, la Biblioteca Municipal d’Adults ha volgut rendir el seu particular homenatge a la figura de Vicente Blasco Ibáñez, periodista combatiu, novel·lista popular, republicà convençut que, a més, va passar llargues temporades a Burjassot.