Cinema en Valencià

Cine Tívoli

GRATUITO
|
Divergent

Descripción

Divergent (Doblada) Dimecres, 13 d’abril · 20 h Recomanació d’edat: No recomanada per a menors de 12 anys. Direcció: Neil Burger. Durada: 140 min. Gènere: Ciència ficció. Sinopsi: Després d’una guerra que va devastar el món conegut, els fundadors d’una nova civilització proven una manera de garantir una pau duradora. El sistema elegit és dividir la societat en cinc grups. Arribat el moment de triar, Beatrice sorpren els seus amb la seua decisió: ella no és com els altres.

La famille Bélier [La família Bélier] (VOSV) Dimecres, 27 d’abril · 20 h Recomanació d’edat: Apta per a tots els públics. Direcció: Éric Lartigau. Durada: 105 min. Gènere: Comèdia i Drama. Sinopsi: Tots els membres de la família Bélier són sordmuts, llevat de Paula, de 16 anys. Ella fa d’interpret dels seus pares, especialment pel que fa al funcionament de la granja familiar. Un dia, encoratjada pel seu professor de música, decideix preparar-se per a una audició lluny de sa casa.

Segon Origen (VO) Dimecres, 4 de maig · 20 h Recomanació d’edat: No recomanada per a menors de 12 anys. Direcció: Bigas Luna i Carles Porta. Durada: 102 min. Gènere: Ciència ficció. Sinopsi: Alba, una xica blanca de 14 anys, i Dídac, un xiquet negre de 9 són els únics supervivents d’un holocaust d’origen extraterrestre que ha assolat tot el planeta. Mentre es recuperen de la catàstrofe, a més d’haver d’adaptar-se a un món devastat i plagat de cadàvers, es proposen com a objectiu la missió de preservar la cultura humana, la qual cosa implica procrear.

Futatsume no mado [Aigües tranquil·les] (VOSV) Dimecres, 18 de maig · 20 h Recomanació d’edat: No recomanada per a menors de 7 anys. Direcció: Naomi Kawase. Durada: 100 min. Gènere: Drama. Sinopsi: A Amami, una illa subtropical japonesa, les tradicions sobre la natura romanen eternes. Durant una nit de lluna plena i de balls tradicionals del mes d’agost, Ted, un xic de 14 anys, descobreix un cadàver surant a la mar. La seua xicota, Kyoko, mirara d’ajudar-lo a comprendre aquest misteriós descobriment.

Entrada gratuïta

Les entrades s’han de replegar a la taquilla del Centre Cultural Tívoli el mateix dia de la projecció, a partir de les 19 h.

GRATUITO