Alicia en el musical de las maravillas. Trencadís Produccions

Musical familiar

6€ ENTRADES
|

Descripció

L’àvia d’Alicia entrarà en el món dels xiquets amb la força d’un huracà. La seua imaginació connectarà immediatament amb les il·lusions dels xicotets i aconseguirà que canvien els mòbils i les tauletes per una història fantàstica, que assegura haver viscut de xicoteta. Amb ella, la seua neta Alicia emprendrà un viatge ple d’aventures que li permetrà conéixer a un conill que parla, un gat que somriu, un barreter boig i una reina despietada i estrafolària.

Després de Aladín un musical genial, Pinotxo, un musical per a somiar i Merlín, un musical de llegenda, la productora valenciana s’atreveix amb el clàssic de Lewis Carroll. La màgia del món dels somnis, la diversió, l’esperit aventurer i la cerca de la llibertat seran els companys de viatge d’Alicia en aquesta proposta de Trencadís.

Amb text de Josep Mollà, música original de Paco Iváñez i direcció de Jose Tomàs Chàfer, Alicia en el musical de les meravelles es presenta com una volta a l’essència del món dels xiquets, com un viatge interior cap a la fantasia o a les meravelles dels anys de la infància.

Volem que gaudisques de l’espectacle d’una forma segura, per això se seguiran totes les mesures d’higiene i distanciament necessàries:
  • Ús obligatori de mascareta de tots els assistents durant tot l’espectacle. (Des de 6 anys)
  • Desinfecció de mans i peus en entrar al recinte.
  • Presa de temperatura en accedir al recinte.
  • Acomodació en seients assignats prèviament.
  • Eixida del recinte escalonada.
  • Mesures de distanciament reglamentàries.

#BurjassotEresTú #CulturaSegura

*El pagament de les entrades únicament es podrà realitzar amb targeta bancària.

 

 

 

 

 

 

6€ ENTRADES