Clandestino

Companyia Otradanza

6,00 € COMPRAR
|

Descripció

Clandestino és un espai simbòlic situat en una nit qualsevol de qualsevol metròpoli -Berlín, París, Barcelona, Nova York, Buenos Aires – durant el període d’entreguerres.

Un flashback que, des de la contemporaneïtat, ens retorna al naixement d’una nova modernitat.

Un lloc on els límits es desdibuixen, on tot allò que no es diu s’expressa amb el llenguatge dels cossos que, transformat en ball, propícia la seducció a través d’uns codis que subverteixen les normes en la fallida de la moral imperant. Establint un nou espai de socialització en el qual les relacions adquireixen una artificiosa intimitat embolicada en fum dens, exaltació musical i glops llargs i repetits que dringuen sobre el gel.

Un temps per a una pau efímera -entre una gran guerra i una altra guerra major-, una melodia frenètica, un ritme nou sobre el qual es van anar inserint els esdeveniments, les maneres i les modes, les avantguardes, el cinema sonor, el gramòfon, els processos d’exaltació ideològica, les ambicions territorials, el popular i el culte, el decadent i l’ascendent.

Passen, per favor. Passen i dansen. Com a possessos, com a maleïts. Com l’última nit dels temps. Toc, toc. Sant i senya? Clandestí.

PREMI JOSÉ ESTRUCH – LLÀNTIA A la MILLOR PRODUCCIÓ ESCÈNICA VALENCIANA 2016

6,00 € COMPRAR