Club de lectura: L’elegància de l’eriçó

Animació lectora

Descripció

La vesprada del divendres 25 d’octubre, la Casa de Cultura albergarà una nova sessió del Club de Lectura de la Biblioteca d’Adults de Burjassot. A partir de les 19.00 hores, els components del Club debatran i departiran sobre l’obra de Muriel Barbery, “L’elegància de l’eriçó”.

En aquest cas, l’obra triada està protagonitzada per una dona i una xiqueta que amaguen un secret. D’una banda està Renée, la portera, que porta molt temps fingint ser una dona comuna i, per un altre, Paloma, que amb tan sols 12 anys oculta una intel·ligència extraordinària.

Muriel Barbery s’ha convertit en la revelació literària de França. La seua tendresa i originalitat li han valgut el Premi dels Llibreters, el reconeixement de la crítica i l’afecte del públic, que l’ha situada en les llistes dels llibres més venuts durant un any.

Des de l’equip de les Biblioteques Municipals de Burjassot s’anima a totes aquelles persones interessades a formar part del Club al fet que es passen per la Biblioteca d’Adults i recapten tota la informació sobre el mateix ja que es tracta d’una activitat molt enriquidora a nivell cultural.