El Tívoli acull un càsting per a la nova producció teatral de La Companyia de Row

Musical familiar

Descripció

La Companyia de Row estrena residència teatral en el Centre Cultural Tívoli de Burjassot, gràcies al conveni signat amb l’Ajuntament de la localitat, a través de la Regidoria de Cultura i Joventut, dirigida per Javier Naharros.

Aquesta residència té com a objectiu la creació del nou espectacle musical d’aquesta companyia, per a públic familiar, que està previst que s’estrene el mes de desembre. Per a preparar-ho, la companyia ha convocat un càsting per a aquesta nova producció que arribarà sota el nom de Rudolph.

Aquest càsting es durà a terme en el Tívoli, en el carrer Josep Carsí, 50, del 26 al 28 de setembre. Es farà una preselecció per currículum i se’ls informarà, a les persones seleccionades, del dia i l’hora exacta a la qual han d’acudir al càsting. Hauran d’enviar a casting@lacompaniaderow.com una cançó lliure de teatre musical i una nadala fins al 16 de setembre. En el cas de la interpretació, els textos es facilitaran després de la preselecció, una vegada es convoque el càsting.

La companyia busca “actrius amb aparença jove d’entre 18 i 35 anys amb experiència en teatre musical i nivell alt en cant i capacitat d’harmonitzar. Domini de la comèdia i versatilitat interpretativa i es valoraran dots de dansa”, tal com han assenyalat.

En el cas dels actors, es requereix també que tinguen “aparença jove entre 18 i 35 anys amb experiència en teatre musical i nivell alt en cant i capacitat d’harmonitzar. Versatilitat interpretativa i es valoraran dots de dansa”, d’igual manera, el segon dels perfils ha de ser un actor “entre 30 i 45 anys amb experiència en teatre musical, nivell alt en cant i capacitat d’harmonitzar, domini de la comèdia i versatilitat interpretativa i es valoraran dots de dansa”.