El verano que vivimos

Cinema

4€ ENTRADES

Descripció

Després d’un cap de setmana protagonitzat per les arts escèniques, el cinema Tívoli de Burjassot reprén la seua programació de cinema amb una pel·lícula molt esperada. Es tracta de “El verano que vivimos”, que es projectarà al cinema local el cap de setmana del 18 al 20 de desembre. Blanca Suárez, Javier Rey i Pablo Molinero protagonitzen aquest drama romàntic que, dirigit per Carlos Sedes, està basat en fets reals.

La trama situa a l’espectador en 1998. Blanca Suárez dona vida a Isabel, una estudiant de periodisme que es veu obligada a realitzar les seues pràctiques en el diari d’un xicotet poble costaner gallec per a acabar la carrera. En arribar, vol començar com més prompte millor a investigar, a demostrar tot allò que ha aprés per a convertir-se en una autèntica periodista. Però el lloc que li assignen és l’últim que ella esperava: l’escriptura i gestió de les esqueles que arriben a la redacció. Però això, que podria semblar en principi una cosa avorrida, es converteix en la porta a una investigació que la portarà per diferents punts de la geografia espanyola a la recerca d’una història d’amor impossible. “El verano que vivimos” es projectarà en el Tívoli en cinc sessions: el divendres 18, a les 20h; el dissabte 19, a les 17h i a les 20 i també el diumenge 20, a les 16:30h i a les 19:30h.

Aquesta pel·lícula espanyola es converteix en l’avantsala d’una programació nadalenca en la qual el cinema Tívoli ha tirat la casa per la finestra. Del 25 al 30 de desembre, la sala fosca de Burjassot estarà copada per la esperadísima “Wonder Woman 1984”, mentre que, amb l’Any Nou, seran la infantil “Los Croods: una nueva era” i el thriller espanyol “Hasta el cielo”, les primeres pel·lícules que es projecten a Burjassot, en el 2021.

Les entrades per a gaudir de les millors estrenes al cinema Tívoli tenen un preu únic de 4 euros i es recomana adquirir-les telemàticament. El cinema Tívoli té activat el protocol sanitari enfront de la COVID-19.

4€ ENTRADES