Els Donyets de la Biblio

Contacontes (en valencià)

Gratuït Invitacions

Descripció

Dimecres que ve 26 de maig a les 18 h, a l’Auditori de la Casa de Cultura, coincidint amb l’obertura ordinària de la Biblioteca Infantil a les 17 h, podrem gaudir del contacontes “Els donyets de la biblio”, unes divertides marionetes que ens ajudaran a ordenar i custodiar els nostres llibres. És gratuït, però per a poder participar en aquest, cal sol·licitar la invitació PUNXANT ACÍ, ja que l’aforament és limitat.

La Biblioteca Infantil obrirà les seues portes fins al 30 de juny en horari de 17 a 20 h i durant el mes de juliol de 9 a 13 h. Aquest servei oferirà la possibilitat de realitzar devolucions i préstecs de llibres infantils i juvenils. Es podrà també usar la sala de lectura i estudi, no superant en cap moment el 50% de l’aforament. L’ús de la màscara i el manteniment de la distància de seguretat és obligatori durant l’estada a la Biblioteca Infantil.

SINOPSI

És l’hora de tancar la biblioteca, s’apaguen les llums i de sobte apareixen uns xicotets i divertits personatges, Els donyets de la biblio”, els encarregats d’ordenar i custodiar els llibres. Ells s’encarreguen de no deixar que cap llibre es quede oblidat en un prestatge I els tornen a posar en primer fila perquè no s’obliden les seues històries. A més de la minuciosa tasca de reparar possibles danys en els lloms dels llibres més antics, els cuiden i els posen una altra vegada a punt dels lectors i lectores. Igor , Pixie i Torpy viuran divertides aventures, descobreix-les.

Gratuït Invitacions