Festival Incendiari

Música

22€ ENTRADES
|

Descripció

Triángulo de Amor Bizarro, La Plata, Biznaga i Lisasinson actuaran el 7 de maig a l’Auditori de Burjassot.

Festivals de música hi han de tot tipus i constitueixen un llarg llistat de cites, però especials i diferents pocs. El festival incendiari arriba a Burjassot el 7 de maig carregat d’un cartell a l’altura de les demandes de les noves generacions. L’esdeveniment posarà sobre el escenari a bandes com Triángulo de Amor Bizarro i La Plata.  Una oferta cultural que engloba música en directe, skate i art i què, ara com ara, tansols ha revelat la base sobre la que s’alçarà incendiari.

Fora de la terra dels camps d’arròs i tarongers, el territori valencià es coneix per ser el bressol de la festa en els 80, gràcies a la Ruta del Bakalao. Aquest nou festival vol reunir tres conceptes que en l’actualitat van agafats de la mà i que ajuden a mantindre aquest esperit hui dia: Post-Punk, Skate i Il·lustració. Hui dia encara existeix un deixant de nostàlgia d’aquells temps i un sector de joves hui dia manté vius aquests records a través de la música.

El cartell per a la primera edició d’incendiari el conformen Triángulo de Amor Bizarro, LaPlata, Biznaga i Lisasinson. L’obertura de portes serà a les 16:00 hores. Al matí es realitzarà un market d’il·lustració al Parc La Granja i la pista de skate acollirà una exhibició de grans patinadors i patinadores valencianes. A això se li sumaran altres actuacions musicals, que encara estan per confirmar. Les entrades per a incendiari, que se celebrarà el 7 de maig a l’Auditori de Burjassot, ja estan a la venda a través de l’App de Dice.

22€ ENTRADES