La Casa de Cultura acull la presentació del llibre “Vida de vidas”, de Rosa Mª Sarrate

Biblioteca

GRATUÏT

Descripció

Dins de les activitats d’animació lectora programades aquest mes de febrer per l’equip de Biblioteques Municipal divendres, 18 de febrer a les 19 h, la Casa de Cultura acollirà la presentació del llibre Vida de Vidas de la burjassotera Rosa M. Sarrate, de l’Editorial Indie. I no estarà a soles, ja que comptarem amb la presència de María del Mar Camino en la presentació.

Escriptora de contes i relats, Rosa és una apassionada del mar, cinema clàssic i de viatjar, tal com la mateixa autora ha assenyalat i per a la qual conéixer altes cultures, altres formes de viure, és tremendament interessant.

En Vida de Vidas, Rosa comenta un tema sobre el qual sempre hi ha alguna cosa a dir: la mort, però no des d’un punt de vista lúgubre sinó a través de contes i relats que no deixaran indiferent el lector. Carla, Ada i Rosa es reunixen per a acompanyar la seua amiga Alba en els últims dies. L’amistat de les quatre i les seues conversacions són el fil conductor que endinsarà el lector en el particular món de Rosa.

GRATUÏT