La chef Pipa de Cia Coma14 Teatro

Teatre infantil

GRATUÏT

Descripció

Què faries si el teu ajudant de cuina desapareix misteriosament just en el moment en el qual eixiràs en televisió? Aquest serà el problema al qual s’haurà d’enfrontar La Xef Pipa, a Burjassot, el pròxim 15 de maig a les 18.00 hores en un nou espectacle de carrer gratuït que arriba amb la Regidoria de Cultura i Joventut, dirigida per Javier Naharros.

La Plaça dels Furs, situada al costat de l’Església de Sant Miquel, serà el punt de trobada per a tota la família en una vesprada de diumenge diferent en la qual podran gaudir de la genial representació de la companyia Coma14 Teatre, un projecte de creació escènica, liderat per Tolo Ferrà, que aglutina a un gran nombre d’artistes i tècnics de múltiples disciplines per a cada projecte que desenvolupa.

La trama presenta a la Xef Pipa que estrena programa de televisió. Hui és el seu primer dia i ho té tot llest. El plató de gravació a punt, la cuina preparada, el menú dissenyat i a tot l’equip en posició i concentrat per a començar…tots menys el seu ajudant, Juliani, que ha desaparegut misteriosament. Qui ho substituirà? El pobre tècnic de llums, un manetes que sap fer de tot però de forma molt potinera, haurà d’ajudar Pipa a salvar l’estrena de la temporada però…ho aconseguirà?

Per a saber-ho, tan sols cal anar a la Plaça dels Furs el 15 de maig a les 18.00 hores i gaudir d’aquesta divertida representació que, amb tota seguretat, agradarà tant a grans com a menuts.

GRATUÏT