La màgia de la lectura

Animació lectora

Gratuït

Descripció

El Dia Internacional de les Biblioteques és una iniciativa posada en marxa en 1997 per l’Associació Espanyola d’Amics del Llibre Infantil i Juvenil, en col·laboració amb el Ministeri d’Educació, Cultura i Esport. La seua celebració anual té com a objectiu conscienciar al conjunt de la nostra societat del valor de “la importància de la biblioteca com a lloc de trobada dels lectors de totes les edats amb la cultura, i com un instrument de millora de la formació i la convivència humana”.

Hem volgut commemorar aquest dia amb un espectacle de Luigi Ludus, personatge màgic de Luis Granats Candeles. “La Màgia de la Lectura” és un xou en el qual tota la màgia que succeeix, ix de capítols de llibres clàssics com Pinotxo o Alicia al País de les Meravelles, llibres infantils i novel·les molt conegudes per tots. Un espectacle didàctic amb molta màgia.

Des de la Regidoria de Cultura, aquesta activitat l’hem volguda dirigir als centres educatius de Burjassot, en concret als alumnes, en la seua majoria, de 4t Primària. A aquesta cita acudirà CEIP Fernando dels Rius, el CEIP Miguel Bordonau, el CEIP Els Sitges, el CEIP Verge dels Desemparats i el CEIP Sant Joan de Ribera, Col·legi La Fontaine, Col·legi Natividad Ntra.Sra. i el Col·legi Joan XXIII, en sengles passades, 9:45h i 11:00h, en la Sala d’actes de la Casa de Cultura.

Gratuït