La sala d’exposicions de la Casa de Cultura estrena exposició

Exposicions

GRATUÏT

Descripció

Continuant amb la seua programació anual d’exposicions, la Casa de Cultura de Burjassot estrenarà aquesta setmana una nova mostra en la qual el protagonisme serà per a les obres de Rafa SantacreuL’exposició, que arriba amb el nom “Cicatrices” es podrà visitar fins al 21 d’octubre, en l’horari habitual de la Casa de Cultura, de dilluns a divendres de 08.00 a 21.00 hores.

Rafa Santacreu exposarà una mostra de les seues creacions realitzades en acrílic tant en suport paper, taula com en llenç. A més d’obres actuals, l’autor ha triat una selecció d’obres d’anys anteriors a través de les quals es dona sentit a la seua creació actual. Dins de les seues creacions, destaquen les obres en les quals les botelles o les sabatilles són les protagonistes.

Per a ell, aquests dos elements són molt importants en la seua trajectòria artística ja que, d’una banda, “les botelles de plàstic són com una metàfora del cos humà, amb les seues cicatrius i amb la petjada de tot el que li passa”, esmentes que, en el cas de les sabatilles usades, “són l’element que ens acompanya, que l’usem per a fer qualsevol cosa o anar a qualsevol lloc i, alhora, també importa aquelles vivències que ja no estan però que gràcies a les sabatilles queden en el record”, en paraules del mateix autor.

Aquestes dues sèries, la “Autobiografía”, amb les botelles, i la de “Descalzos”, amb les sabatilles, són el preludi a “Cicatrius”, la mostra que es podrà veure a la Casa de Cultura i en la qual també hi haurà personatges del món de la cultura que han marcat a l’autor.

GRATUÏT