La Troupe Malabó arriba a Burjassot amb l’espectacle de carrer, “Karpaty”

Circ

GRATUÏT

Descripció

El pròxim diumenge 29 de maig, a les 18 h, el passeig del Rajolar de Burjassot serà el punt de trobada de grans i menuts. En aqueix moment, el món del circ inundarà aquesta zona de Burjassot amb l’arribada de la companyia La Troupé Malabó i el seu espectacle de circ de carrer anomenat “Karpaty”.

Un espectacle gratuït i per a tota la família que arriba dins de la programació cultural que la Regidoria de Cultura i Joventut de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Javier Naharros, està desenvolupant al llarg del primer semestre de l’any amb l’objectiu d’acostar el món de la cultura als diferents barris del municipi.

L’espectacle situarà al públic l’any 2000, als afores de la ciutat de Minsk a Bielorússia, a cavall entre Europa i Rússia. Allí viu els seus millors anys el Karpaty Cirqué, un vell, tradicional i prestigiós circ de l’escola russa amb un marcat caràcter filosòfic. Quan, de sobte, en 2010 esclata tot, les guerres, les epidèmies, la fam, la falta d’amor, les traïcions i ambicions, el circ es queda en la més absoluta decadència.

Els supervivents del vell circ emprendran un llarg viatge, a la recerca d’un lloc, d’un món més amable, on puguen realitzar el seu únic somni: tornar a mostrar el seu art davant el públic i repartir amor. Seran capaços de recordar com era l’espectacle després de tant de temps sense poder posar-lo en escena? De recordar com anava tot? de les seues disciplines? De com funcionava el circ? Karpaty és un xou únic, aparentment improvisat amb uns personatges bojos d’amor, pel circ i l’espectacle.

Formada per Sergio Chaves i Marisa Ibáñez, La Troupe Malabó és una companyia de teatre i circ de la Comunitat Valenciana i té per darrere una llarga trajectòria. Els seus inicis es remunten a 1999 i tots aquests anys han estat, sense descans, dedicant-se en cos i ànima a les Arts Escèniques.

En l’actualitat, és una de companyies més habituals del panorama teatral tant a la Comunitat Valenciana com en la resta del país. Amb nombroses produccions, està especialitzada en el món del Pallasso, abordant el teatre, el circ, la música en directe, la màgia i la veu.

GRATUÏT