“Mulïer” de Maduixa Teatre

Dansa

GRATUÏT

Descripció

La dansa serà també protagonista a Burjassot, dins de les accions per a commemorar el Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra les Dones. I ho serà amb el treball de la regidoria d’Igualtat i Feminisme, dirigida per l’alcalde de Burjassot, Rafa García, que ha programat per al divendres, 26 de novembre, l’espectacle “Mulïer”, de la companyia Maduixa Teatre.

A les 18.00 hores, en la Plaça de l’Ajuntament, donarà inici aquesta representació de dansa, recomanada per a tots els públics i totalment gratuïta. Es tracta, tal com ho descriu la pròpia companyia, d’un espectacle de dansa sobre xanques interpretat per cinc ballarines en el qual s’investiguen els límits físics amb la dansa i l’equilibri, el moviment i la poesia o la força i les emocions.

Sent les dones el punt de partida, l’espectacle naix de la necessitat d’explorar la identitat femenina a través del joc corporal, posant l’accent en la imatge, la poètica visual i la narració per a arribar a la sensibilitat de l’espectador.

Aquest espectacle és un homenatge a totes les dones que durant segles i segles d’opressió han lluitat i continuen lluitant per a mantindre viu el seu jo salvatge, i que reclamen el seu dret de ballar i córrer lliurement per la nostra societat.

L’espectacle s’alçava l’any 2017 amb dos Premis Max, a millor espectacle de carrer i millor composició musical, i, en 2018, amb diferents Premis de les Arts Escèniques Valencianes. Suma també un Premi Umorre Azoka a millor espectacle i un Premi Moritz.

GRATUÏT