Visita SSMM Los Reyes Magos de Oriente

GRATUÏT INVITACIONS
|

Descripció

Els Reis Mags arriben a Burjassot!!

Res ni ningú impedirà que SSMM Els Reis Mags d’Orient facen parada a Burjassot i deixen regals i bons desitjos a tots els xiquets i xiquetes del municipi.

Així, després d’un llarg viatge, els Reis rebran a tots els xiquets i xiquetes que ho desitgen, el pròxim 5 de gener, a l’Auditori de Casa de Cultura i en el Pavelló Cobert. En cada espai, hi haurà quatre torns de visita. A les 11h, 12.45h, 17h, i 18.45.

En cada torn donarem una solemne rebuda als Reis Mags, com ells mereixen.  Els Reis es dirigiran a tots els assistents que, després de les seues paraules i acomodats en les seues estances reals, podran baixar a depositar la seua carta i demanar-li tot allò que desitgen, sempre complint amb les pertinents mesures de distanciament.

Un dia màgic que viurem d’una forma diferent enguany però que no farà perdre la il·lusió de tots i totes els xiquets de Burjassot.

Amb la finalitat de possibilitar l’assistència del major nombre possible de xiquets i xiquetes, només es podrà reservar un adult i un màxim de 3 menors o un adult i tos els seus fills/es (fins a un màxim de 5 menors). En cas de trobar-se amb la situació familiar de més de 5 fills/es, contactar al 96 316 06 30.

Les persones amb mobilitat reduïda han de sol·licitar la seua assistència a les rebudes que es realitzaran en el Pavelló Cobert.

En cas de completar-se l’aforament de tots dos recintes en les diferents passades, s’estudiarà la possible ampliació de dies i aforaments anunciant-se en la web municipal.

Volem que gaudisques del nadal i de l’espectacle d’una forma segura, per això se seguiran totes les mesures d’higiene i distanciament necessàries:

  • Ús obligatori de màscaret de tots i totes els assistents durant tot l’espectacle. (Des de 6 anys)
  • Desinfecció de mans en entrar al recinte.
  • Presa de temperatura en accedir al recinte.
  • Acomodació en seients assignats prèviament.
  • Eixida del recinte escalonada.
  • Mesures de distanciament reglamentàries.
  • No es pot menjar ni beure en el recinte.

#Burjassot,TuNavidad #BurjassotEresTú #CulturaSegura

*Per a accedir a l’event és imprescindible adquirir invitació.

GRATUÏT INVITACIONS