Burjassot abre las matrículas de su Escuela de Verano, la Summer School y la Escuela de Septiembre (MATRÍCULA: A PARTIR DEL 23 DE MAYO)

Escola d'Estiu

Descripció

L’àrea de Cultura i Joventut de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Estefanía Ballesteros, vol contribuuïr, en tot allò possible, al fet que les vacances estivals dels xiquets i joves del municipi siguen divertides i les gaudisquen amb quantitat d’activitats pensades per totes les edats. Al mateix temps, es facilitar a les famílies la conciliació de la seua vida laboral amb la cura dels seus fills i filles en aquest període de vacances per a ells.

Així, des de la Regidoria de Cultura i Joventut, dirigida per Javier Naharros, dilluns que ve 23 de maig, s’obriran les matrícules per a l’Escola d’Estiu, la Summer School, projecte d’immersió en llengua anglesa, i l’Escola de Setembre que, en aquest cas, es desenvoluparà des del dia 1 fins al dia anterior a l’inici del curs escolar.

CONSULTA EL FULLET INFORMATIU

Les matrícules podran fer-se efectives PUNXANT ACÍ. En el cas de fer-la de manera presencial, serà necessari sol·licitar Cita Prèvia a la Casa de Cultura.

L’Escola d’Estiu està pensada per a xiquets, xiquetes i joves amb edats compreses entre els 4 i els 17 anys (nascuts entre 2005 i 2018); la Summer School per a xiquets i xiquetes entre 8 i 12 anys (nascuts entre 2010 i 2014) i l’Escola de setembre per a xiquets i xiquetes entre 4 i 12 anys (nascuts entre 2010 i 2018).

Tant l’Escola d’Estiu com la Summer School començaran el 22 de juny i finalitzaran el 29 de juliol, en el cas que es faça la matrícula completa de cadascun dels projectes. En el cas de l’Escola de setembre, el seu inici està previst per al dia un del citat mes acabant, com s’ha assenyalat, un dia abans de l’inici del curs escolar.

Els horaris i els preus de cadascuna de les modalitats en què es poden formalitzar les matrícules poden consultar-se en la web municipal.