Campament d’Estiu Esplai Les Sitges

Del 17 al 30 de juliol. Penyascosa (Albacete)

MATRÍCULA
|

Descripció

L’Esplai Les Sitges se’n va de campament! I ho fa, ni més ni menys que, a Penyascosa, un poble amb molta naturalesa situat a 85 km d’Albacete.

El campament, com és habitual, es realitzarà la segona quinzena del mes de juliol, concretament del 17 al 30. Hi ha dos modalitats per a assistir:

  • Del 17 al 30 de juliol. 174 €
  • Del 17 al 23 de juliol. 87€.

Els qui trieu l’opció d’una setmana heu d’arreplegar als vostres fills el diumenge 23, dia que coincideix amb el dia de pares i mares al qual esteu convidats a vindre per a conéixer el campament.

 

 

Al campament poden vindre tots els xiquets, xiquetes i joves que ho desitgen, pertanyents o no a l’Esplai, nascuts entre el 1999 i el 2013. La matrícula es realitzarà a partir del 12 de juny fins al 30 del mateix mes (o fins a esgotar les places), pels mitjans habituals de matrícula.

Podeu fer la matrícula en línia a través de sede.imcjb.net o en el servei d’informació de la Casa de Cultura de Burjassot. (Sol·licitant cita prèvia en http://e-administracion.imcjb.net/citaprevia/index.aspx).

En formalitzar la matrícula heu de presentar l’autorització del campament, així com una fotocòpia de la targeta SIP (només els xiquets i joves que no són de l’Esplai).

El pròxim dilluns, 26 de juny, a les 18 h, realitzarem una reunió en la Casa de Cultura per a informar-vos de tot i resoldre els dubtes que tingueu.

Qualsevol qüestió podeu contactar a través del 96 316 06 30.

No deixes passar l’oportunitat de viure una experiència única on la natura, la diversió i l’aprenentatge van de la mà. Vos esperem a tots!

Descàrrega ací l’autorització: Autorització campament

MATRÍCULA