Contacte

C/ Mariana Pineda, 93-95

 

46100 Burjassot

 

Telèfon 96 316 06 30

 

info@imcjb.net

Descripció

Des de l’any 1999, aquest espai ha acollit espectacles amb un aforament de 2.880 persones i 1.200 si són assegudes en butaca. Aquest escenari és el més usat pel IMCJB així com pels promotors musicals, ja que la seua ubicació, la màgia de la seua escenografia, i la possibilitat d’estar a l’aire lliure, fan d’ell un espai únic.

Permet actuacions des del mes d’abril al mes d’octubre. Al desembre de 2009 es va acabar l’obra de remodelació de l’auditori de la Casa de Cultura, sent l’obra més emblemàtica la construcció d’una nova petxina acústica. L’obra contempla un total de 2.900 metres quadrats de superfície, i integra, un bloc de serveis públics, la construcció de la petxina acústica, així com la construcció de zones destinades a magatzem, gradería i zona de cafeteria.

L’element més significatiu de l’obra és la construcció de la petxina acústica que està tota realitzada de mur de formigó armat pintat de blanc en la qual es diferencien dues zones: la sala d’assajos i l’escenari. Aquest escenari té una superfície de 230 metres quadrats formant bivalva amb els murs laterals en forma de tascó apareixent-li un timpà de 3 metres a cadascun i anteposant-se al mur posterior que fa funció de pantalla, tot açò està cobert amb l’element mes significatiu d’aquest projecte que és una llosa corba de 20 cm d’espessor de 3 radis amb una superfície en planta de 260 m2 i en vertadera magnitud de 360 m2, la qual arranca a 6 m arribant als 13 metres d’altura. Un altre element de gran importància és la gradería, el qual està cobert amb una estructura espacial en blanc de quasi 1000 m2 de superfície, a la qual per la part inferior se li col·loca una lona per a cobrir la totalitat d’aquesta superfície.

Compte dins de les seues instal·lacions amb cafeteria i serveis públics, accessos, taquilla, i totes les instal·lacions necessàries per a desenvolupar un espectacle a l’aire lliure. Existeix una última zona, la zona de la cafeteria en la qual s’han albergat 43 pilars que assemblen els 43 sitges de Burjassot, aquests pilars estan coberts amb 4 lones dels colors del logotip de la Casa Cultural.

Per aquest escenari han passat artistes tals com: María del Mar Bonet, Aute, Juan Perro, Viaje Trova Santiaguera, Kiko Veneno, Ismael Serrano, Jorge Drexler, Pablo Carbonell, Sergio Makaroff, Ojos de Brujo, El Bicho, Muchomuchacho, Goran Bregovic, MotorHead, Sepultura, Obus, Youssou N’Dour, Seydu, Albert Pla, La Pulqueria, La Buena Vida, Malevaje, Luar Na Lubre, Marlango, Habana Blues, Perico Sambeat, La Orquesta Baobab, Orishas, Macaco, Labordeta, Luis Pastor, Carmen París, Carlinhos Brown, Franco Battiato, etc.

Galeria d'imatges

|