La Biblioteca Municipal de Burjassot redueix l’aforament de les seues sales d’estudi al 30%

Biblioteca

Biblioteca-Adultos Burjassot

Descripció

Atesa la situació sanitària que s’està vivint i tenint en compte, abans de res, el garantir la seguretat dels usuaris i usuàries del servei, l’Ajuntament de Burjassot ha pres la decisió de reduir al 30% l’aforament de les sales d’estudi de la Biblioteca Municipal.

Es tracta tant de la sala general de lectura com de la sala d’estudi Vicent Andrés Estellés que, romandran obertes en el seu horari habitual, però tan sols amb un aforament del 30%. Es recorda que és obligat l’ús de la mascareta durant tota l’estada a la Biblioteca i la desinfecció de mans amb gel hidroalcohòlic a l’entrada i a l’eixida de la instal·lació.

La Biblioteca d’Adults de Burjassot, situada en la segona planta de la Casa de Cultura, manté el seu horari ininterromput, de dilluns a divendres, de 8.15 h a 20.45 h i, com a mesura sanitària de prevenció, contínua amb els préstecs i devolucions de llibres, a través de cita prèvia que es pot sol·licitar en la web municipal, www.burjassot.org. Quant als llibres prestats, aquests romanen set dies en quarantena, una vegada retornats.