Resultats Enquestes Cursos

El 94% els recomana

|

Descripció

L’Institut Municipal de Cultura i Joventut de Burjassot ha donat a conéixer els resultats de l’enquesta de satisfacció dels cursos que s’imparteixen anualment a la Casa de Cultura i altres instal·lacions municipals. Resultats que han mostrat com l’alumnat, en general, valora molt positivament les instal·lacions, la implicació dels professors i la relació entre la part teòrica i la pràctica. De fet, un 94,5% dels enquestats recomanaria ser part d’estos tallers per a formar-se en activitats d’oci i temps lliure.

Les disciplines que més èxit de participació han tingut en este curs 2018/2019 han sigut Pilates, al qual han assistit un 18% dels enquestats, teatre, amb un 17,2%, anglés, amb un percentatge del 14,8% i sevillanes que ha aconseguit un 12,5%. Així doncs, el benestar i arts escèniques es consoliden com les àrees més demandades per la població, seguides molt de prop per l’àrea d’idiomes.

L’alumnat ha valorat, amb nota, la gran labor dels professionals que imparteixen els cursos, dels qui destaquen la seua capacitat de motivació i la qualitat en la preparació de les classes. S’ha avaluat com a extraordinària, també, la relació entre els professors i l’alumnat.

Els resultats de l’enquesta han revelat, a més, que un 61,3% dels participants consideren el taller que han cursat com a “excel·lent” i més d’un 82% assegura que tornaria a matricular-se.

Amb estes dades, des de l’IMCJB ja s’està treballant en la nova campanya per al curs 2019/2020 en la qual esperen satisfer, de la mateixa manera enguany, a tots i cadascun dels alumnes i les alumnes que han format part dels seus tallers i que esperen que en este nou curs tornen a apostar per aqueix tipus de formació i de desenvolupament personal.