Club de Lectura: Lectura i tertúlia de EL AMANTE SILENCIOSO, de Clara Sánchez

Animació lectora

Gratuït

Descripció

L’objectiu principal del Club de Lectura és incrementar el plaer de la lectura en compartir-lo amb uns altres. És llegir, debatre i aprendre d’un llibre, d’un autor, fomentant així, la lectura i la crítica constructiva que afavorisca l’atenció a idees d’uns altres, potenciant el debat i estimulant el coneixement de diverses tendències intel·lectuals.

Continuem compartint, una vegada al mes, el plaer de llegir. Si alguna persona està interessat/a a pertànyer al Club de Lectura de la Biblioteca, que sol·licite informació a la Biblioteca Pública Municipal.

Sinopsi

Una trepidant història de passions i intriga en el cor d’Àfrica. Un escenari evocador. Una commovedora intriga. Una novel·la que atrapa i emociona.

Isabel, una dona que treballa en l’Associació de Víctimes Dependents, rep una proposta peculiar que va més enllà de les seues competències: ha d’anar a una regió de Kenya, Mombasa, per a localitzar i rescatar a un jove anomenat Ezequiel que ha sigut abduït per l’Ordre Humanitària, una secta que amaga una cosa térbola.

Isabel accepta la missió disposada a redimir la culpa que li aclapara des que el seu germà, víctima d’una altra secta, es va suïcidar sense que ella poguera ajudar-lo….

Autora

Clara Sánchez (Guadalajara, 1955) va passar la seua infància a València i va acabar establint-se a Madrid. Després d’exercir altres treballs, va ensenyar en la universitat i va participar en diferents mitjans. En 1989 va publicar la novel·la Pedres precioses, a la qual van seguir, entre altres, Últimes notícies de el paradís (Premi Alfaguara de Novel·la 2000), Pressentiments (2008), La qual cosa amaga el teu nom –que va obtindre en 2010 el Premi Nadal de Novel·la i la va llançar amb gran èxit al mercat internacional–, o El cel ha tornat, amb la qual va guanyar el Premi Planeta en 2013. La seua obra, traduïda a més de vint idiomes, l’ha convertida en una de les autores espanyoles més reconegudes.

Gratuït