La Banda Fat Freddy’s Drop, de concierto en Burjassot

Música

Des de 25€ + GG ENTRADES

Descripció

Diumenge que ve 3 de juliol, els amants del soul, o del jazz, o del funk, o del reaggae, per només esmentar quatre estils musicals, tenen una cita ineludible a l’Auditori de la Casa de Cultura de Burjassot. La tenen amb els Fat Freddy’s Drop, la banda més popular que mai ha sorgit de Nova Zelanda i una de les més grans quan toquen en directe.

Fundada en 1999 pel carismàtic DJ Fitchie, Fat Freddy’s Drop s’ha mantingut al llarg dels anys com un septet que inclou guitarra, bateria, baix, teclats, sintetitzadors i tres vents: una trompeta, un saxo i un trombó. Partint del reggae, el seu so ha evolucionat incorporant també fins a ritmes electrònics com el house o el techno, destacant sempre amb força la veu càlida de Joe Dukie.

El concert dels Fat Freddy’s Drop arriba a Burjassot de la mà de la promotora Serious Fan Club. Les portes de l’Auditori s’obriran a les 19.30 hores i el concert donarà principi a les 21 h. Les entrades per a gaudir del xou estan a la venda en Notikumi, amb un preu de 30 euros (assegut) i de 25€ (dempeus), més les despeses de gestió en tots dos casos.

La promotora del concert ha posat un correu electrònic a la disposició de les persones interessades en el concert al qual poden escriure per a resoldre qualsevol dubte sobre aquest. L’adreça és hola@sfmusic.com.

Des de 25€ + GG ENTRADES