Locas

Teatre

Descripció

Aquest mes d’octubre, les animacions lectores gratuïtes de les Biblioteques Municipals s’obriran també al món del teatre. Ho faran de la mà del Grup Teatral Paraules i Dons de Burjassot que posarà en escena, el dijous 17 d’octubre a les 19 hores l’obra “Boges” en el Tívoli.

Aquesta representació s’emmarca dins de les activitats per a commemorar el Dia de la Biblioteca i l’IV Dia de les Escriptores que aquest mes estan centrant les animacions lectores preparades per l’equip de Biblioteques de Burjassot.

Així, el Centre Cultural Tívoli obrirà les seues portes a dos personatges femenins que comptaran el motiu de la seua bogeria, que serà analitzada per elles mateixes mentre tramen les seues estratègies per a escapar del sanatori en el qual estan tancades. Dues presències en l’escenari que despertaran sorpresa i somriures pels canvis de fums, els seus despropòsits, les seues veritats i les seues reivindicacions.

L’obra compta amb la participació d’Amparo Sogorb, Amparo Pastor, Silvia Martínez Lacruz, Toni Ananda, José Alberto García, Jordi Gimeno i Nacho Cano.

Des de les Biblioteques Municipals s’anima a tota la ciutadania al fet que gaudisca d’aquesta gran representació teatral que, de segur, no deixa indiferent al públic assistent a la representació.