Nova exposició a càrrec de l’alumnat de l’IES Vicent Andrés Estellés. Ampliada fins el 12 d’abril.

Exposicions

Descripció

Des del dilluns 21 de març i fins a l’1 d’abril, la Casa de Cultura de Burjassot albergarà una nova exposició en la qual el protagonisme serà per a l’alumnat de l’IES Vicent Andrés Estellés del municipi. Concretament, els visitants tindran l’oportunitat de vore les obres creades pels alumnes de primer i segon de Batxiller de les assignatures dependents del Departament de Dibuix.

El centre burjassoter disposa de la modalitat d’Arts, “fet que li atorga a les obres un caràcter diferencial”, assenyalen fonts de l’institut. Entre les obres seleccionades, es podran vore dibuixos realitzats a llapis, amb carbonet, dibuixos a “trois crayons” i pintures “al gouache”, a l’aquarel·la i a la cera, realitzades en les matèries de Dibuix Artístic i Tècniques d’Expressió Gràfic plàstiques.

També es podrà contemplar una selecció de fotografies realitzades en l’assignatura de Cultura Audiovisual, així com algunes obres tridimensionals de l’assignatura de Volum.

L’exposició podrà visitar-se de dilluns a divendres, en l’horari habitual de la Casa de Cultura, de 09.00 a 21.00 hores.