Presentació del llibre “Las almas de Rhaina” de Pilar Fernández

Biblioteca

GRATUIT

Descripció

Sinopsi: L’any 2007 va ser crucial per a mi, perquè un viatge a Galícia, terra d’àvia materna, em va fer descobrir qui vaig ser realment i totes les preguntes que no entenia de la meua vida actual van ser contestades. Vaig poder conéixer a un psiquiatre, Carlos, especialista en regressions i no vaig dubtar a posar-me a les seues mans, des de la primera sessió de regressió lineal vaig poder retrocedir amb facilitat en les meues vides i, veure’m en el passat… El retorn de Galícia a la meua llar va ser dolorós per tot el que deixava darrere, però havia de tornar per la meua família de hui. Aquesta és l’aventura més increïble que li ha succeït, espere que siga la teua. RHAINA

Autora: Maria del Pilar Fernández. Nascuda en Baracaldo (Biscaia), 12 d’octubre 1969; establida a Burjassot des dels cinc anys d’edat. Gestora administrativa. Actualment escriptora, des d’una mica més de cinc anys. La seua passió per escriure va començar des de molt jove, escrivint contes. Amb motiu de l’estat de confinament per COVID-19, va acabar i va decidir publicar, Les Ànimes de Rhaina. Aquest escrit, és la primera part d’una trilogia que està dedicada al públic amant de la temàtica esotèrica o potser d’ajuda a qui entra en ella. L’autora tracta el tema de la regressió i, segons l’autora, en un futur no llunyà es treballarà en projecte de festival i sèrie, basada en el llibre.

Segons les seues paraules: No soc el que escric soc el que sents en llegir-me.

Intervenen en la xarrada, que tindrà lloc el pròxim dia 10 de desembre, a les 19h. a la Sala d’Audiovisuals de Casa de Cultura:

– Eva Gómez, de la banda de música tradicional del centre gallec de valència, gaitera de l’esdeveniment. Tanca esdeveniment amb música cèltica.

– Antonius Gerrits, representant de l’autora, colplay lluna negra.

– Antonio Jornet Giner, padrí de cerimònia.

GRATUIT