Què és l’amor? (Llibre de Davide Cali i Anna Laura Cantone)

Animació lectora

Gratuït

Descripció

“Què és l’amor?”, es pregunta Emma. Li planteja la qüestió a la seua romàntica mamà, al seu papà amant del futbol, a la seua àvia repostera, al seu avi, treballador d’una fàbrica de cotxes… I obté quatre respostes diferents. No hi ha manera d’aclarir-se! Emma sent que el cap li dóna tornades…

Què és l’amor? recull aqueix gust dels xiquets per les preguntes senzilles i complicades alhora, per la curiositat inesgotable, per l’inconformisme en les respostes i per l’afany de saber més. Amb unes imatges molt personals que mostren que l’amor sempre està en l’aire i un text amb un toc poètic molt bell, aquest llibre obri les portes als xicotets a la reflexió sobre els seus propis sentiments i sobre la varietat de respostes que un pot trobar quan indaga sobre ells. I és que si parlem de sentiments, la millor manera d’investigar és sentint-los.

En l’activitat de hui descobrirem aquest bonic conte a través d’un vídeo. T’animes a descobrir la resposta?

La tècnica animarà als xiquets a participar en l’activitat. Una vegada asseguts en la catifes de les històries, iniciarem el vídeo, amb la lectura del llibre.

A continuació, intentarem respondre, entre tots, a aquesta pregunta, debatent i reflexionant sobre els sentiments.

I finalment, realitzarem un senzill taller artístic, amb la creació d’un marcapáginas en forma de cor.

Gratuït