Segona vida

Escultures de Benja Carreres

Gratuït

Descripció

L’artista Benja Carreres presenta l’última part del seu projecte escultòric SEGONA VIDA, una emocionant exhibició d’assemblatges sense soldadura realitzats amb materials reciclats i objectes trobats.

La mostra arreplega, d’una banda, obres mes mimétiques i sobrecarregades amb tot tipus de ferralla, i d’altra banda, obres mes poètiques i minimalistes inspirades per l’objecte trobat. Es podrà descobrir una vasta col·lecció de criatures que inclou animals prehistòrics, fauna marina, insectes, i també artefactes, objectes impossibles i figuracions amb filferro.

El seu projecte culmina amb la seua última obra més especial i reivindicativa que es presenta en primícia a València. Es tracta d’un Quixot de 1,85 metres d’altura, nomenat per l’autor com el “Cavaller de la Nova Ordre del Reciclatge”, reencarnat com a antiheroi que torna per a quedar-se i ajudar-nos a recuperar valors i crear consciència per a una humanitat millor.

El públic podrà reconèixer objectes molt quotidians com antics utensilis de cuina, llandes, components de lluminàries, ferratges i peces industrials. Segons l’artista, “tot pot aconseguir una segona oportunitat”.

L’exposició s’inaugurarà el pròxim 21 d’octubre a les 19:00 hores i romandrà oberta al públic fins al 31 d’octubre a la sala d’exposicions de la Casa de Cultura de Burjassot.

Molt recomanable per a tots el públics!

Gratuït