Torna el Mercat del Bescanvi de Llibres a la Casa de Cultura

Biblioteca

Descripció

La Regidoria de Cultura i Joventut de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Javier Naharros, a través de l’equip de Biblioteques Municipals, reprendrà dijous que ve 24 de febrer el Mercat de Bescanvi de Llibres, una de les activitats de major acceptació entre els usuaris de les biblioteques.

A causa de la pandèmia, en tractar-se d’una activitat presencial d’intercanvi de llibres, el Mercat del Bescanvi no s’ha celebrat al llarg dels últims mesos però, amb la millora de la situació sanitària, es reprén la seua celebració a la Casa de Cultura i tornarà a celebrar-se, en la planta baixa,  cada últim dijous de mes, de 17.00 a 19.00 hores.

El Mercat del Bescanvi dona la possibilitat, als amants de la lectura, d’intercanviar llibres que ja s’han llegit per aquells que volen descobrir i que formaran part de les seues biblioteques particulars.

Aquesta activitat s’uneix a les que, mes a mes i de manera gratuïta, programen les Biblioteques municipals per a fomentar l’hàbit lector entre la població, tant en el cas dels xiquets com dels adults, amb accions com a Animacions Lectores, el Club de Lectura o les presentacions de llibres, entre altres.