Burjassot guanyador de la subvenció Wifi4EU

Rebrà 15.000€ per a continuar completant la cobertura wifi del municipi

Burjassot Wifi Gratis

Descripció

!Estem d’enhorabona! Burjassot ha presentat el seu projecte de ‘Wifi gratis municipal’, dins del programa Wifi4EU, i ha sigut seleccionat per a rebre una subvenció de 15.000€ amb la qual podrà continuar completant la cobertura wifi del municipi.

Durant la segona fase de la convocatòria del programa, que va tindre lloc del 4 al 5 d’abril de 2019, més de 10,000 municipis de tota Europa van sol·licitar la subvenció.

Després d’una avaluació de les aplicacions, l’Agència Executiva d’Innovació i Xarxes (INEA), l’agència executiva de la Comissió a càrrec de la implementació del programa Wifi4EU, ha publicat la llista dels 3,400 municipis guanyadors de la subvenció entre els quals es troba el nostre poble.

Aquesta subvenció suposarà, tal com han assenyalat fonts municipals, la instal·lació de 15 a 20 antenes noves, en punts de gran concentració de veïns i veïnes com a places, parcs, zones d’oci o edificis públics. Aquestes antenes oferiran una velocitat mínima d’accés de 30 Mbps, amb el que es millorarà de manera important la connectivitat dels barris que compten amb les noves antenes.

Burjassot continua sent un municipi de referència a garantir l’accés bàsic a Internet com a dret de totes les persones.

Pots consultar tots els municipis subvencionats en aquest enllaç: https://ec.europa.eu/digital-single-market/en/news/winners-second-wifi4eu-call-announced