Evento Zombie Ed. Especial: Sanatorio

Dissabte 10 de Novembre

COMPRAR
|

Descripció

El joc consisteix a sobreviure tota la nit fins a ser evacuats. Solament els millors podran fer-ho. Encara que aquest esdeveniment no és un esdeveniment esportiu d’alt nivell, per la qual cosa no necessitaràs una forma física determinada per a participar, si requereix un aguant mínim per a poder arribar viu al final de la nit.

Burjassot va a ser infectat i pocs sobreviuran. Vas a estar el teu entre els guanyadors?

EN QUÈ CONSISTEIX L’ESDEVENIMENT ZOMBIE LZD

1 – En què consisteix? Esdeveniments Zombies LZD consisteix a sobreviure tota la nit en un municipi fins a ser evacuats l’endemà al matí (6.5hores de joc). Solament els millors podran fer-ho. El joc es desenvolupa en els carrers del municipi i s’usaran edificis públics i privats per a realitzar proves, així com els carrers i zones com a parcs, places, etc..

Inici del joc: 23:00h – El lloc s’indicarà en el chek in que haurà de realitzar-se durant les hores prèvies a l’esdeveniment.

LES REGLES DE L’ESDEVENIMENT ZOMBIE

Edat mínima per a participar 14 anys. – Els menors de 14 anys hauran d’anar acompanyats per un adult en tot moment major de 18 anys. – Els menors de 18 anys hauran de portar una autorització signada pels pares amb una fotocòpia de DNI del pare, mare o tutor que ferm. Descarregar fulla d’autorització ací.

Regles

 

 

 

 

COMPRAR