GATERCON. La puerta del tiempo

13, 14 i 15 de maig a Burjassot

Comprar
|

Descripció

Gatercon és una convenció de ciència-ficció d’àmbit nacional que porta celebrant-se a Burjassot (València) des de 2012. En l’actualitat, Gatercon pot definir-se com la principal convenció de ciència-ficció del llevant peninsular en la qual els fans del cinema i sèries de ciència-ficció poden reunir-se per a compartir les seues aficions.

Per a aquesta edició de 2016 l’esdeveniment està centrat en la reeixida sèrie de TVE El Ministerio del Tiempo, amb la visita de l’actor Juan Gea, qui ens explicara de primera mà anècdotes del rodatge i la seua experiència en la sèrie. Signarà autògrafs i es farà fotografies amb els fans.

A més, l’horari es completa amb múltiples activitats realitzades per altres associacions com el club de Star Trek de Madrid, Steampunk València, CF3 que realitzaran tallers i activitats. Exposició d’objectes utilitzats en diverses pel·lícules i sèries, així com un cotxe complet de la sèrie dels 80 El Coche Fantástico, que serà exposat durant tot el cap de setmana. Es podran trobar jocs de taula de Star Wars on ensenyaren la mecànica dels jocs de taula als interessats.

També es projectara la pel·lícula Knight off Badassbom per cortesia de la productora, Selectavisió.

Comprar