Ha tornat l’Escola de Nadal 2021-2022

Escola Nadal

MATRÍCULA
|
Escola de Nadal Casa de Cultura Burjassot

Descripció

L’àrea de Cultura i Joventut de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Estefanía Ballesteros, ja està treballant perquè els i les xiquetes de Burjassot gaudisquen aquest any d’unes vacances de Nadal molt divertides gaudint d’una infinitat d’activitats educatives i d’oci pensades per a ells dins de l’Escola de Nadal.
Pensada per a xiquetes i xiquets amb edats compreses entre els 4 i els 12 anys, l’Escola de Nadal d’enguany es desenvoluparà, amb totes les mesures sanitàries establides i amb total seguretat per als seus participants, del 27 al 30 de desembre i del 3 al 5 de gener.
Les matrícules començaran el pròxim 9 de desembre a les 9.00 hores preferentment de manera telemàtica a través de la web municipal, www.burjassot.org en la qual s’habilitarà l’enllaç per a poder realitzar-la triant les diferents opcions d’horaris que s’ofereixen enguany. En el cas de realitzar-la de manera presencial, serà necessari sol·licitar Cita Prèvia.
L’horari regular serà de 09.00 a 13.30 hores, i tindrà un preu de 42€ al qual hauran de sumar 9€ en el cas de matricular als xiquets també en l’horari de “matinera” de 08.00 a 09.00 hores. En el cas d’apuntar-los al menjador, en horari de 13.30 a 15.00 hores, el preu serà de 30€ més. S’aplicarà un descompte del 50% a família nombrosa i del 100% a família nombrosa especial.

MATRÍCULA