Els Tallers d’Oci i Temps Lliure de la Casa de Cultura obriran matrícula, l’1 de setembre

Tallers

Dibujo y Pintura / Dibuix i pintura

Descripció

Amb el nou curs 2022-2023, arriba també l’oferta dels Tallers d’Oci i Temps Lliure de la Casa de Cultura que, cada any, ofereix l’Ajuntament de Burjassot, des de les regidories de Cultura i Joventut, que dirigeixen Estefanía Ballesteros i Javier Naharros. L’Ajuntament ja ha quadrat i aprovat el calendari d’aquest nou curs de Tallers que començarà amb el període de matrícules.

Així, tant la matrícula per als diferents cursos com les proves de nivell per als cursos d’Inglés començaran dijous que ve 1 de setembre i s’estendran fins al dia 20 del mateix mes. Hi haurà dues modalitats de matrícula. La matrícula telemàtica es realitzarà a través de la Carpeta Electrònica de l’Ajuntament de BurjassotLa matrícula presencial podrà realitzar-se en  la Casa de Culturaamb cita prèvia  que es pot sol·licitar ACÍ o telefonant al 96 316 06 30. L’horari de la matrícula presencial serà de dilluns a divendres de 9 h a 14 h i de 17 h a 19.30 h, els dimarts i els dijous.

Pel que respecta a les classes, el nou curs dels Tallers 2022/23 començarà dilluns que ve 17 d’octubre de 2022 i s’estendran fins al 9 de juny de 2023.

L’abonament de les matrícules es fará preferentement mitjançant pagament telemàtic amb targeta de crèdit o dèbit. Només en cas de no disposar dels mitjans necessaris i per a matrícules presencials, podrà expedir-se una carta de pagament que haurà d’abonar-se en una sucursal o caixer de qualsevol de les entitats col·laboradores.

Les famílies nombroses podran beneficiar-se del 50% de descompte sobre el preu dels tallers i monogràfics, mentre que les famílies nombroses de categoria especial es beneficiaran del 100%.

Quant a les diferents disciplines i cursos oferits , hi haurà quatre cinc àrees amb diferents nivells i característiques: guitarra (iniciació, mitjà i avançat) teatre (quins actors, joves actors i adults) dibuix i pintura (infantil i adults), anglés (diferents nivells des de la iniciació de xiquets i adults fins als cursos per a la preparació del FCE) i Noves Tecnologies (cursos d’informàtica per a xiquets, monogràfics d’Internet per a majors, administració electrònica i signatura digital i un curs monogràfic d’accessibilitat a gestions d’Internet amb bancs, cites mèdiques etc…per a persones majors.

Totes les modalitats de cursos amb els seus respectius nivells, horaris i preus es poden consultar en el següent ENLLAÇ.