MAIG 2019 – Activitats Biblioteca

18 DE MAIG DIA INTERNACIONAL DELS MUSEUS

Activitats
Animación Lectora Biblioteca Infantil Casa de Cultura de Burjassot

Descripció

Aquest mes primaveral, el fil conductor de totes les nostres accions serà la celebració del Dia Internacional dels Museus. L’objectiu del Dia Internacional dels Museus és conscienciar sobre el fet que els museus són un important mitjà per a l’intercanvi cultural, l’enriquiment de les cultures, així com per al desenvolupament de la comprensió mútua, de la cooperació i de la pau entre pobles. Cada 18 de maig, des de 1977, el Consell Internacional de Museus (ICOM) organitza aquesta celebració única.

Per aquest motiu,  la biblioteca infantil dedicarà les seues activitats d’animació lectora a conéixer a tres pintors. Iniciarà aquesta programació Salvador Dalí, per la seua 115 aniversari del seu naixement, li seguirà George Pierre Seurat i acabarem amb Richard Hamilton. En les activitats, els usuaris coneixeran les creacions d’aquests pintors, llegiran en veu alta un conte relacionat amb el quadre i es convertiran en artistes creant les seues pròpies obres d’art.

Per a aquestes tres activitats treballarem el llibre “cada quadre amb el seu conte” de Juan Ramón Brotons de l’editorial Anaya, disponible a la nostra biblioteca.

Activitats