Newsletter Ayuntamiento de Burjassot

Sistema en proves, si detecta algun error, per favor comunique’ns-ho informatica@ayto-burjassot.es Subscriga’s a la nostra llista de correu, i li mantindrem informat de totes les novetats que considerem que puguen ser del seu interés.

Introduïsca el seu correu electrònic:

 REGISTRE’S, de manera totalment segura, per a rebre els nostres butlletins informatius gratuïtament. Per favor introduïsca la seua adreça de correu electrònic en lletres minúscules i corrobore que estiga escrita correctament. Se li enviarà un correu per a confirmar la subscripció , si no apareix en la seua safata d’entrada revise l’apartat de SPAM.

Si posteriorment decideix DONAR-SE DE BAIXA de la llista de correu pot fer-ho des de qualsevol butlletí nostre que reba o haja rebut. En la part inferior de cada butlletí trobarà sempre el link per a tal efecte. Finalment, li demanem que en fer-ho seguisca el procediment abans descrit i que no marque cap dels nostres enviaments com a “correu spam” ja que ens perjudicaria en gran manera. Gràcies.

Aquest servei s’executa a través de FEEDBURNER, un servei gratuït de google.

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal li informem que la seua adreça de correu electrònic, les seues dades personals i d’empresa passaran a formar part del nostre fitxer de Gestió, registrat davant l’Agència de Protecció de Dades. Les dades personals que existeixen en el nostre poder estan protegides per la nostra Política de Seguretat, i no seran compartides amb cap altra entitat, excepte amb l’Ajuntament de Burjassot. Li informem que vostè pot exercir el seu dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició en tot moment. En compliment de la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic, li informem que les seues dades personals podran ser utilitzades per a l’enviament d’informació rellevant, notícies i novetats de l’Ajuntament de Burjassot i les entitats a les quals s’haja subscrit. Si no desitja rebre informació o desitja exercitar els seus drets, li preguem ens ho comunique via correu electrònic a l’adreça: info@imcjb.net, o per correu postal dirigit a l’Institut Municipal de Cultura i Joventut de Burjassot, Calle Mariana Pineda, 93 – 95. Burjassot (46100) València.