Transi i Manuel, guanyadors del Concurs del Dia de les Escriptores, reben els seus lots de llibres

Biblioteca

|

Descripció

Allò important és participar però si a més, ganes, doncs millor que millor. Això els ha passat a Transi Moreno i a Manuel Jiménez, que van participar en el Concurs amb motiu del Dia de les Escriptores, organitzat per la Biblioteca Municipal i Espai Dona, i van guanyar. Aquests dies, tots dos s’han passat per les dependències de la Biblioteca Municipal per a recollir els seus respectius premis: un lot de llibres, amb diferents novetats literàries, perquè continuen practicant una de les seues passions. Han fet lliurament del lot de llibres als guanyadors els regidors de les àrees de Cultura i Joventut, Estefanía Ballesteros i Javier Naharros.

L’última novel·la de la reeixida Margaret Atwood, “Los testamentos”, “La ridícula idea de no volver a verte”, de Rosa Montero o “Cuentos de buenas noches para cuentos rebeldes” que Transi ja ha adjudicat “per a la meua neta”, són alguns dels exemplars que Transi, guanyadora del concurs a través de Facebook i Manuel, o @manolo_dudes en Instagram i professor de professió, s’emporten a casa.

El passat 19 d’octubre, l’Ajuntament de Burjassot, a través de les Biblioteques Municipals i Espai Dona, s’adheria a la celebració del Dia de les Escriptores, amb l’objectiu de reivindicar la labor i el llegat de les escriptores al llarg de la història.