BURJAJOVE 2023

GRATUÏT
|

Descripció

Burjassot apostarà per les activitats culturals d’oci i temps lliure gratuïtes per a tota la ciutadania des dels primers compassos del 2023. El municipi donarà la benvinguda al nou any amb l’inici de les activitats de Burjajove, el dilluns 2 de gener a partir de les 18.00 hores.

A aqueixa hora, començarà a la Casa de Cultura una gran Festa Infantil d’Any Nou en la qual la música, la diversió i les ganes de passar-ho bé seran les protagonistes indiscutibles amb la Pequedisco que es muntarà per a gaudi de totes i tots els presents que podran acudir a donar la benvinguda a l’any, disfressats i disfressades dels seus personatges favorits.

Un dia més tard, el 3 de gener, a partir de les 18.00 hores, la vesprada estarà dedicada als jocs de fusta, a les manualitats i als jocs d’escapisme sense oblidar la visita de l’Emissari Real, el qual atendrà a tots els xiquets i xiquetes que vulguen fer-los arribar les seues cartes a Ses Majestats, els Reis Mags. A més, també eixa vesprada i comptant amb la col·laboració del Club d’Escacs de Burjassot, se celebrarà un Torneig d’Escacs.

Burjajove 2023 finalitzarà el 4 de gener, a les 18.00 hores, ja que oferirà, també a la Casa de Cultura, l’espectacle ‘Beatles for kids’ que, en aquesta ocasió, arriba al municipi a càrrec de Tin Robots Play.

Una programació variada, apostant per la cultura oberta a tota la ciutadania, gratuïta i intentant que les vacances de Nadal dels xiquets i joves de Burjassot siguen el més divertides possible, es pot demanar més? Us esperem a Burjassot!

GRATUÏT