‘El libro de la selva. Un musical innovador’, arriba a la Casa de Cultura

Musical familiar

GRATUÏT

Descripció

El món màgic dels musicals està de moda i si, a més, el musical en qüestió s’inspira en el gran clàssic de Rudyard Kipling, l’èxit està assegurat. De manera que un absolut èxit s’espera que li la representació de ‘El libro de la selva. Un musical innovador’ que tindrà lloc dimecres que ve 28 de desembre, a les 18 h, a l’Auditori de la Casa de CulturaL’espectacle, que és gratuït i l’entrada del qual serà lliure fins a completar aforament, forma part de la programació nadalenca que ofereix l’Ajuntament de Burjassot a la ciutadania.

A càrrec de Fórmula Produccions, ‘El libro de la selva. Un musical innovador’ farà possible que els més xicotets de la casa, sens dubte els que més gaudeixen d’aquestes dates, acompanyats dels seus majors s’endinsen, de la mà dels seus protagonistes en un fantàstic i trepidant viatge per la jungla. Durant el musical, acompanyats per Mowgli, Baloo i Bagheera, els assistents cantaran i ballaran al ritme de la música tribal, al mateix temps que gaudiran de les divertides coreografies interpretades per diferents animals de la selva. El musical planteja un món màgic on, a més, regnen per damunt de tot valors com l’amistat i el respecte al medi ambient.

Amb ‘El libro de la selva. Un musical innovador’, grans i xicotets de Burjassot tenen per davant una nova vesprada d’oci nadalenc per a tots els públics, gratuïta i sense eixir de Burjassot.

GRATUÏT